måndag 28 juni 2010

Det händer saker ...

Vi har köpt ett torp. Vi blev helt kära och var helt enkelt tvungna att köpa det. Och så har vi köpt ny bil idag - måste ju få plats med alla 5 barn i samma bil. Härligt. Kanske livet börjar forma till sig en smula nu - fast det finns ett stort minus - eller flera faktiskt - men jag försöker ignorera dem med alla plus istället. Snart har jag semester.

tisdag 8 juni 2010

Utmanad!



Jag har blivit utmanad av Fulbloggen att visa tionde bilden från min blogg. Den här bilden togs för ett liv sedan känns det som. Nu är allt annorlunda. Inägget kan du läsa här. Jag skickar utmaningen vidare till Hem till Äpppelbacken.

torsdag 3 juni 2010

Flytt pågår

Nu har vi lyckats med konststycket att flytta ALLA våra saker från två ställen till ett ställe. Fine! Nöjd med det. Men sen då? Varför står det ouppackade kartonger i hela lägenheten? Är det meningen att jag ska göra det också alltså. Eller ska jag bygga en borg i vardagsrumemt som Ross och Joey gjorde i ett Vänner-avsnitt? Much better! Allvarligt talat - jag fattar inte var jag ska hitta kraften att packa upp allt...

Men om jag ska sluta gnälla så är lägenheten fantastiskt fin och härlig. Längtar tills allt är på plats och jag kan lägga mig och titta på en bra film.