tisdag 28 september 2010

Ipren-mannen och jag - en love story

Enchinagard, nässpray, c-vitamin, hostmedicin, sinova, hemmagjord ingefärabrygd med citron ... nu ska jag bli frisk. Jag försöker verkligen trotsa min hosta-som-väcker-döda-till-liv (eller skrämmer vettet ur kattungen som springer och gömmer sig). Det enda som är bra med att vara sjuk är att man får ligga i sängen i pyjamas hela dagen, kan läsa och göra blogginlägg om hur sjuk man är - typ, stackars mej! Jag har lyckats läsa ut Dödgrävarens dotter av Oates - mumma (kanske skulle jag lägga till den bland medicinerna?)!

måndag 27 september 2010

Nya böcker

Årets bokmässa är avklarad och jag inhandlade som vanligt för mycket böcker. En av dem var Båten av Nam Lee. Kanske det kan bli lite mer läsning i höst än det blev i somras.


söndag 19 september 2010

Tråkig gubbmusik

Jag är hemskt ledsen, men jag förstår inte hypen med Lars Winnerbäck. Jag vet att jag sticker ut hakan nu - men för mig är det lika tråkigt som Ulf Lundell. Tråkig gubbmusik helt enkelt. Jag måste ha missat något väsentligt för han når helt enkelt mig. Det blir bara en stor snarkning från min del. Tur för Lars Winnerbäck att jag verkar vara den enda som tycker så här.

Annars har helgen gått i slapphetens tecken - vi har varit i stugan och haft det väldigt skönt (vi hann till och med en underhållande pärlkurs i Strängnäs). Vi lyckades även få till ett besök på Mary's Café som vi har sneglat på sedan vi köpte torpet. Det var mysigt, trevligt och väldigt gott. Nästa sommar kan jag se att vi kommer hänga där en hel del.

onsdag 15 september 2010

Motion yay!

Eftersom min tid för motion nu krympt till noll har vi införskaffat en motionscykel - eller det var egentligen min sambo som vill ha den till sig men inget hindrar ju mig från att nyttja detta vidunder. Det har resulterat i att jag har motionerat två gånger mer än noll. Yay!

Vad har hänt mer - vi har har skaffat världens gulligaste kattunge som låg tryckt mot mig hela natten i natt. Det är säkert eftersom jag alltid är något skeptisk till husdjur. Hon försöker vinna mitt hjärta. Why is she trying so hard - it's already hers!

Jag längtar till helgen eftersom vi ska åka till torpet.

Hur går det med skrivandet - eh - i mitt huvud skriver jag jättemycket. Verkligen!

Rapport avklarad. Check!

onsdag 8 september 2010

Allt är nytt utom kroppen och knoppen

Jag funderar på vad som hänt i mitt liv det senaste året - nytt förhållande, nytt boende, nytt jobb och en ny familj. Men när allt det här ändå skulle hända - varför kunde ingen slänga in en ny kropp och knopp också. Närrå - det är okej med dem också men jag skulle behöva lite mer tid för träning - men allt som jag gör utanför jobb och familj stjäl tid från mitt skrivande. Så får jag välja mellan träning och skrivande så väljer jag alltid skrivandet. Jag skulle behöva komma på ett sätt att skriva och motionera samtidigt - tips någon?