lördag 23 oktober 2010

Tjohej!

Det har varit en otrolig intensiv dag - upp och äta frukost, sen städa, städa, städa, sen promenad till Farsta och nu sitter jag på bibblan och ska skriva. Jag gillar när det flyter på. Ikväll får vi besök av fina grannarna och imorgon hoppas jag att det blir en ytterligare en tur till bibblan. På kvällen ska jag äntligen hem till syster yster och kusin vitamin (nu låter det som om min syster och min kusin har något ihop, men kusin vitamin är mina barns kusin - och hon ÄR verkligen vitamin. Igår sa hon "jag älskar dig moster Jessan" i telefonen med sin miniröst - haja att det snörpte till i hjärtat då).

torsdag 21 oktober 2010

Sjukt ouppdaterad ...

... är min Läser just nu-lista! Skärpning på det! Men inte just nu ...

Timmen är slagen ...

... nu slutar jag för dagen. Klockan är halv sju och jag är fortfarande kvar på jobbet - och jag VET - man ska inte blogga på jobbet (jag ser det här som en femminuterspaus). Jag ska bara fixa lite till sen ska jag gå hem. Det är väldigt tyst och lungt här just nu. Härligt på något sätt. Kreativt.
Imorgon har jag mycket att sätta tänderna i, så jag ska bara hem och luta mig tillbaka.
Helgen ska dock gå i skrivandets tecken. Skulle så gärna vilja få iväg första kapitlet - eller åtmionstone en del av det - till min förälaggare nästa vecka. Visa att jag faktiskt lever och så. Men sen längtar jag väldigt mycket efter syster yster och kusin vitamin. Ska försöka få till en träff med dom.

fredag 15 oktober 2010

Sneak-peak please

Ibland längtar jag faktiskt till dess att jag är pensionär - att få sitta och titta tillbaka på sitt liv med facit i hand. Då skulle man nog tagga ner på en hel del saker. Och njuta mer. Uppskatta fler saker. Därför tänkte jag börja med det nu istället. Jag ska njuta mer och uppskatta ännu mer. Som till exempel hur fina vänner man har - vilken fantastisk familj man har och framför allt - lära sig allt man kan suga åt sig (medans hjärna fortfarande har den förmågan kvar)

måndag 11 oktober 2010

PlayStation

Eh, jag är verkligen analog när det gäller spel - jag har bara "spelat" PS2 i samband med Singstar (på jobbet). Nu när jag är hemma och vabbar med Lilla H vill hon att vi ska spela Madagaskar - hon kommer spöa skiten ur mig.

söndag 10 oktober 2010

Långsamt är bra

Jag har en hel hop med böcker som har radat upp sig för läsning ... men jag vet inte riktigt var jag ska få tiden och orken från. Så lite som jag har läst i år har jag inte läst i hela mitt liv (nåja 0-8 årsåldern kanske inte var någon stor läsperiod heller - har dock bevis från 4-årsåldern när jag sitter och läser Kalle Anka på toa). Men jag tror att det är en kortvarig svacka - snart kommer jag plöja som vanligt - hoppas jag.

En av de stora tidslukarna är naturligtvis mitt arbete med nya boken. Det går långsamt framåt just nu. Kanske det är så över lag just nu i mitt liv - det går lite långsamt. Det kanske är bra - långsamt är bra.

måndag 4 oktober 2010

Ibland suger det mesta

Just nu känns det så. Jag försöker verkligen hitta det positiva som finns runt omkring mig. Men när det är så väldigt mycket negativt från andra håll så känns det svårt. Pick me up, please!

söndag 3 oktober 2010

Spa och hälsodrinkar

Ja, vad ska man säga - vi tog en tur med Birka Paradise och redan när jag hade skrivit Birka ser jag hur ni rynkar på näsan och fnyser - "Nä, tacka vet jag Yasuragi". Men faktisk så var det väldigt härligt. Vi fick underbar massage idag och efter det en fantastisk hälsodrink på yoghurt, ingefära, banan och honung. God mat, trevligt hytt med utsikt över Stockholms skärgård mm. I bastun och i Spa-avdelningens bubbelbad var det panoramafönster ut mot skärgården ... det stavas l-o-v-e-l-y! Nu är vi hemma och Sambon fick åka tillbaka och hämta nycklarna hon glömt i hytten ...