lördag 12 februari 2011

A good days work

Så här är det - man åker bort och hoppas på att inspiration. Så vaknar man på ett hotell. Man behöver inte 1. Städa 2. Diska. 3. laga mat. Sen packar man ihop sina pinaler och tar sig till bibblan (som råkar vara min frizon i världen). Och sen skriver man - och det går bra. På vägen hem äter man pasta på en restaurang och ser den här skapas. Ok dag.

onsdag 9 februari 2011

Mot Uppsala

I helgen ska jag åka till Uppsala och skriva igen. Förra gången satt jag på stadsbibblan och skrev och det funkade - så jag tänkte göra om det. Bibblan låg ju precis runt knuten från mitt hotell så det är ju smidigt. Kanske vågar jag mig upp till Carolina Rediviva som andas lite mer ... anor. För övrigt ser jag som vanligt fram emot sovmorgon och hotellfrukost.

onsdag 2 februari 2011

Skrivtid på Gotland

På fredag åker jag till Gotland med min kära sambo. Jag har tänkt att grotta ner mig i mitt skrivande medan hon roar sig utan mig. Men härligt ska det bli - trots att det är vinter och säkert svinkallt over there.

Jag längtar så sjukt mycket efter våren. I dag när jag var ute och köpte lunch var det vårkänsla i luften. Vill. Ha. Mer. Ge mig nu!