torsdag 24 mars 2011

Diskmaskinen - a life saver

Vår diskmaskin gick sönder. Behöver jag förklara vilken smärtsam upplevelse det var. FLERA dagar utan diskmaskin. Nu har det varit en kille och och fixat den - ett kort ögonblick övervägde jag att gifta mig med honom ... Puss på honom.

onsdag 23 mars 2011

Om att VÅGA

Jag träffar så många begåvade människor nu för tiden. Man vill liksom bara sluka deras egenskaper och göra dem till sina egna - fast jag har ju ganska bra egenskaper själv också ... som till exempel ... eh ... jag är ... snäll? Nä, skämt åsido. På Rabén & Sjögren jobbade jag med en tjej som heter Lisa Bjärbo. Hon jobbade tidigare på det jobb som jag nu jobbar på – Barnens Bokklubb. Jag älskar hennes sätt att skriva – hennes blogg är så bra – hon är en trevlig, härlig, smart människa och hon vågar! Please – can it rub of on me? Jag tänkte till exempel kanske kanske kanske våga skriva två månader i sträck när mitt vikariat tar slut? Vågar jag? Törs jag?

tisdag 22 mars 2011

Korta stunder av skrivande

Jag känner att min skrivtid är alldeles för kort. Just nu kan jag inte göra något åt det – jag har dessutom ett väldigt roligt jobb just nu som jag har grottat in mig i ordentligt. Jag måste blir klar i år med min nya roman. Nästa helg ska jag sätta mig och skriva ordentligt. Försöka att ta de små stunder som finns och utnyttja de till max.